AERA Group

AERA AIR QUALITY GROUP SRL

  • Despre noi

    AERA Group este un jucator dinamic in piata HVAC, a carui principala activitate o reprezinta furnizarea de servicii si solutii integrate dedicate atat constructiilor civile si industriale cat si celor cu destinatie speciala. Prin competentele si experienta stalpilor ce il sustin, MN+T Solutions si AERA, AERA Group poate raspunde tuturor solicitarilor din segmente industriale foarte [...] Citește mai mult »

  • Despre AERA

    Infiintata ca o societate romano – slovena, AERA Design Production & Distribution SRL, proiecteaza si produce echipamtente si accesorii destinate instalatiilor HVAC. Devenit un brand propriu, AERA este liantul perfect intre proiectanti, instalatori, comercianti si noi. O gama importanta din produsele si serviciile propuse de AERA Group sunt marcate AERA. www.aera.si Citește mai mult »

  • Misiune si valori

    Misiunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii in zonele in care ne desfasuram activitatile zilnice sau in spatiile in care locuim. Dezolvatam si producem solutii inovatoare pentru asigurarea unui mediu sanatos, placut si sigur pentru clientii nostri. Viziunea noastra este de a deveni un important furnizor European de solutii integrate de climatizare si in [...] Citește mai mult »