Misiune si valori

Misiunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii in zonele in care ne desfasuram activitatile zilnice sau in spatiile in care locuim. Dezolvatam si producem solutii inovatoare pentru asigurarea unui mediu sanatos, placut si sigur pentru clientii nostri.

Viziunea noastra este de a deveni un important furnizor European de solutii integrate de climatizare si in alte sectoare individuale in care activam.

Responsabilitatea, experienta si competenta, creativitatea si flexibilitatea echipei noastre, ne ajuta sa avem o afacere de succes care sa contribuie la dezvoltarea mediului in care traim si muncim.

VALORI

EXPERIENTA:
Cu o activitate de peste 11 ani in domeniile pe care le deservim, AERA Group are experienta! Angajatii nostri sunt calificati atat din punct de vedere al studiilor cat si din punct de vedere al contactului direct cu situatii concrete in proiectele pe care le-am avut.

KNOW-HOW:
Vitalitatea echipelor noastre de inalta calificare si experienta, ne permite sa gestionam proiectele tale in timp util, costuri reduse, eficienta energetica si intotdeauna in conformitatea cu standardele riguroase e mediu, sanatate si siguranta.

COMPETENTA:
AERA Group aduce oamenii competenti impreuna. Echipele noastre au cunostinte, calitati personale, motivatie si competente necesare in domeniul lor de activitate.