Camere curate

Camerele curate sunt mai mult ca oricand un raspuns esential atunci cand industriile si spitalele lupta impotriva tuturor formelor de contaminare din motive de siguranta, performanta, de reglementare, de conformitate si fiabilitate. AERA Group propune o varietate de solutii destinate camerelor curate. Punctul comun al acestor solutii, il reprezinta studierea amanuntita si adaptarea la nevoile fiecarui spatiu in parte.
Ramtech Iasi Romania- climatizare camere curateDelpharm Bretigny Franta - camere curatGlaxosmithkline-camere curate

Validari

Camerele curate reprezinta incinte speciale clasificate din punct de vedere al clasei de curatenie conform standardului ISO 14644 in functie de cantitatea de particule solide non-viabile continute pe unitatea de volum de aer. O camera nu este “curata” numai pentru ca echipamentul de tratare a aerului a fost conceput corespunzator normelor (debite, filtre, cascada de presiuni etc.) dar si pentru ca toate materialele care intra in componenta unei camere curate (pereti, tavane, pardoseli, usi, lampi) trebuie sa corespunda si sa fie certificate in acest scop.
Consulta o echipa de experti AERA Group validarea sistemului tau!

Managementul Cladirilor

Oferim servicii de management inteligent al cladirilor, folosind sisteme BMS care integreaza atat functiile de control ale instalatiei HVAC cat si functiile e monitorizare ale senzorilor de temperatura, umiditate relativa si presiune diferentiala.
Sistemele complexe de automatizare si control se proiecteaza si implementeaza pentru realizarea cerintelor tale.

Vezi proiecte de succes climatizare camere curate