Industrial

SOLUTII COMPLETE

In mediul actual de industrii tot mai active, directia este de crestere a competitivitatii, crestere a calitatii produselor si performanta procesului de productie. Fie ca discutam de industria alimentara, farmaceutica, automotiva sau metalurgica, AERA Group a pus in aplicare o gama larga de solutii destinate pentru fiecare ramura in parte.

Solutii complete pentru cladiri rezidentiale, birouri, spatii comerciale si industriale. Oferim intreaga gama de produse care sa mentina un climat favorabil interior: centrale de tratarea aerului, chillere, elemente de distributie a aerului si de difuzie. Printre solutiile noastre pentru incalzire si racire sunt ventiloconvectoarele, unitati de tavan si de podea, adecvate atat pentru spatiile comerciale moderne cat si pentru cladirile de birouri. Divizia de protectie impotriva incendiilor, in combinatie cu ventilatoarele, asigura siguranta adecvata si ventilatia corespunzatoare in camere.

Norauto Bucuresti Romania - industrialMGI Coutier Timisoara Romania - industrialDelphi Diesel Systems Iasi Romania - industrial

MANAGEMENTUL CLADIRILOR

Oferim servicii de management inteligent al cladirilor, folosind sisteme BMS care integreaza atat functiile de control ale instalatiei HVAC cat si functiile e monitorizare ale senzorilor de temperatura, umiditate relativa si presiune diferentiala.

Sistemele complexe de automatizare si control se proiecteaza si implementeaza pentru realizarea cerintelor tale