Rezidențial

AERA Group ofera mai multe solutii de incalzire sau racire a unei locuinte si adapteaza produsele sale in functie de tipul cladirii: nou sau renovare. In dezvoltarea produselor sale, AERA Group are dorinta de a oferi o gama larga de solutii pentru tratarea si climatizarea aerului, solutii care sunt pe deplin in logica dezvoltarii durabile si a economiilor de energie.
Romfelt Plaza Bucuresti Romania - climatizare rezidentialVila Urbana Ljublijana Slovenia - climatizare vileAviatorilor Residence Bucuresti - rezidential

Gestioneaza Energia!

Pentru incalzirea ecologica a apei sanitare si de incalzire suplimentara in perioadele primavara si toamna,  Soarele nu emite facturi! Investeste in solutiile noastre si iti vei recupera banii! Consulta o echipa de experti AERA Group pentru alegerea si instalarea sistemului tau!

Managementul Cladirilor

Oferim servicii de management inteligent al cladirilor, folosind sisteme BMS care integreaza atat functiile de control ale instalatiei HVAC cat si functiile e monitorizare ale senzorilor de temperatura, umiditate relativa si presiune diferentiala.

Sistemele complexe de automatizare si control se proiecteaza si implementeaza pentru realizarea cerintelor tale.

Vezi proiecte de succes climatizare sector rezidential