Sănătate

Zonele din spitale sau clinici, in care se desfasoara activitati sensibile la contaminare, ar trebui sa fie tratate cu vigilenta maxima in proiectarea, constructia si operarea lor. Bineinteles, necesitatea acestui lucru este obligatorie pentru protejarea oamenilor (pacienti sau personal) de eventuale infectii nozocomiale dar si pentru protejarea materialelor, echipamentelor sau substantelor care vor veni mai tarziu in contact cu pacientul.
Un numar important de blocuri operatorii si camere sterile, sunt echipate cu produsele noastre.
Spitalul Universitar Bucuresti - climatizare sanatateClinica St Germain Brive Franta - climatizare spitalSpital Judetean Louis Turcanu Timisoara - solutii climatizare spitale

Validari

Salile de operatie reprezinta incinte speciale clasificate din punct de vedere al clasei de curatenie conform standardului ISO 14644 in functie de cantitatea de particule solide non-viabile continute pe unitatea de volum de aer. Un spatiu nu este “curat” numai pentru ca echipamentul de tratare a aerului a fost conceput corespunzator normelor (debite, filtre, cascada de presiuni etc.) dar si pentru ca toate materialele care intra in componenta sa (pereti, tavane, pardoseli, usi, lampi) trebuie sa corespunda si sa fie certificate in acest scop.
Consulta o echipa de experti AERA Group validarea sistemului tau!

Managementul Cladirilor

Oferim servicii de management inteligent al cladirilor, folosind sisteme BMS care integreaza atat functiile de control ale instalatiei HVAC cat si functiile e monitorizare ale senzorilor de temperatura, umiditate relativa si presiune diferentiala.
Sistemele complexe de automatizare si control se proiecteaza si implementeaza pentru realizarea cerintelor tale.

Vezi lista de proiecte de climatizare pentru spitale si clinici