Terțiar

Din gama noastra larga de produse, variind de la ventilatie clasica la aer conditionat, AERA Group este un interlocutor privilegiat in a oferi un set de solutii eficiente. Deoarece cerintele nu sunt aceleasi in spatiile commerciale, birouri ,o camera de hotel sau restaurant, AERA Group a pus in aplicare o gama larga de solutii adaptate pentru fiecare locatie.

Gestioneaza Energia!

Pentru incalzirea ecologica a apei sanitare si de incalzire suplimentara in perioadele de primavara si toamna, Soarele nu emite facturi! Investeste in solutiile noastre si iti vei recupera banii! Consulta o echipa de experti AERA Group pentru alegerea si instalarea sistemului tau!
Ana Hotels Bd. Poligrafiei Bucuresti Romania - rezidentialSocar Bacau Romania - climatizare benzinarieDecathlon Militari Bucuresti Romania - climatizare spatiu comercial

Managementul Cladirilor

Oferim servicii de management inteligent al cladirilor, folosind sisteme BMS care integreaza atat functiile de control ale instalatiei HVAC cat si functiile e monitorizare ale senzorilor de temperatura, umiditate relativa si presiune diferentiala.

Sistemele complexe de automatizare si control se proiecteaza si implementeaza pentru realizarea cerintelor tale.

Vezi proiecte de succes climatizare sector tertiar