Servicii

text servicii

  • Consultanta

    Experienta noastra ne permite sa oferim o gama larga de servicii complete, variind de la ventilari clasice pana la proiecte complexe de climatizare si conditionare a aerului. Pentru ca inca de la inceput vrem sa fim siguri ca alegeti cea mai buna cale de eficientizare a investitiilor, consultanta noastra incepe de la alegerea solutiei optime [...] Citește mai mult »

  • Proiectare

    Expertiza profesionala ne da abilitatea de a executa proiectele rapid si corect integrand solutii de ultima generatie. Prin experienta de care dispunem, prin portofoliul nostru de proiecte din toate sectoarele in care activam - TERTIAR, REZIDENTIAL, SANATATE, CAMERE CURATE si INDUSTRIAL – asiguram servicii profesionale pentru proiecte interne si internationale. Solutiile pe care le propunem [...] Citește mai mult »

  • Service

    Colaborarea noastra pentru implementarea celor mai noi si eficiente solutii pentru proiectul tau, nu se opreste la suportul pe care ti-l oferim in alegerea si implementarea lor. Siguranta si buna functionare a echipementeleor furnizate de noi este vitala pentru investitia ta, de aceea suntem bucurosi sa venim in ajutor cu servicii de intretinere si service, [...] Citește mai mult »